Betondesign Forbo Eurocol

Kom naar Zoetermeer voor het unieke betondesign van Eurocol

Betondesign is een echte innovatie op het gebied van vloer- en wand afwerking! Met betondesign wordt het heel gemakkelijk om vloeren en wanden snel en probleemloos af te werken. 

In de interieurbranche is er behoefte aan een afwerking voor vloeren en wanden, die eenvoudig aan te brengen en krachtig is. Bij Den Heijer in Zoetermeer vindt u de perfecte oplossing: betondesign. Betondesign heeft een stoere, basic betonlook en is hierdoor niet te onderscheiden van echt beton. Echter, deze 1 tot 1,5 mm dikke afwerklaag is stofvrij en vuilbestendig.

Betondesign Forbo Eurocol

Betonlook afwerking voor vloer en wand

Betondesign is geliefd door de vele toepassingsmogelijkheden. Zoals hierboven genoemd kan deze afwerklaag aangebracht worden op vloeren en wanden. Betondesign kan direct op de vlakke ondergrond geïnstalleerd worden. Met een vloer of wand van betondesign beschikt u over een strakke bekleding met een industriële betonlook. In overleg kan er ook structuur in de afwerklaag aangebracht worden. 

Voordelen betondesign

Onze adviseurs in de winkel in Zoetermeer kunnen u uiteraard alle voordelen van een betondesign vloer of wand vertellen. Daarnaast geven zij u passend advies voor in uw situatie. Hieronder vindt u alvast een aantal voordelen van betondesign van Forbo Eurocol uit Zoetermeer.

  • Industriële, strakke betonuitstraling
  • Geschikt voor zowel vloeren als wanden
  • Duurzaam
  • Eenvoudig aan te brengen als een dunne afwerklaag
  • Vuilbestendig en stofvrij
  • Slijtvast

 

Kleuren

In Zoetermeer vindt u betondesign in 8 verschillende grijstinten.

Betondesign kleuren

 

 

 


Adviesgesprek showroom

Plan uw afspraak!

Voorkom wachten

Kies uw datum Kies uw tijd
Onze service
Onze winkels