Duette's

Duette® Shades hebben een unieke honingraatstructuur die ze zacht, duurzaam en energiebesparend maakt. Bij Den Heijer Woningstoffering in Zoetermeer kunt u terecht voor een uitgebreid advies en kunnen wij samen met u tot een prachtig eindresultaat komen.

 

De isolerende eigenschappen zorgen ervoor dat de warmte in de zomer buiten en in de winter binnen blijft. Duette® Shades zijn zeer veelzijdig en verkrijgbaar in honderden kleuren en in een reeks transparante, lichtdoorlatende en verduisterende stoffen. Duette® Shades - een perfecte oplossing voor ramen van bijna alle afmetingen, vormen en omstandigheden. U kunt kiezen uit diverse standaardbedieningen, een elektrische bediening en het Powerview Motorisation systeem van Luxaflex. Den Heijer Woningstoffering verkoopt de topmerken Luxaflex, Multisol en Sunway.

Duette Shades Luxaflex

Duette Shades

Perfecte regeling van warmte en licht, het hele jaar door
Duette Shades bestaan uit 2 lagen stof die samen een gesloten honinggraatstructuur vormen. Hierdoor zijn ze zacht, duurzaam en energiebesparend. Duette Shades is leverbaar in een brede collectie van mooie stoffen, schitterende structuren en kleuren. U kunt kiezen uit drie prachtige transparanties. Zij creëren een prachtig gelijkmatig plooienpatroon en zijn zeer geschikt voor ramen in verschillende vormen. Er zijn drie verschillende plooibreedtes beschikbaar.

Luxaflex
Luxaflex onderscheid zich van andere in de vele bedieningsopties. Het vernieuwde Luxaflex SmartCord bedieningssysteem maakt gebruik van een intrekbaar koormechanisme, is eenvoudig te bedienen en is geheel aan te passen op uw comfortbehoeften. U zult hiermee nooit meer last hebben van lange, hangende koorden dankzij de constante koordlengte. Het LiteRise bedieningssysteem is eenvoudig te bedienen met de onderlat. Zo kunt u uw shades op de gewenste hoogte laten stoppen. Het allernieuwste Powerview Motorisation systeem biedt u de mogelijkheid om uw Duette's te bedienen met een speciale app op uw smartphone. Dit systeem is gemakkelijk aan te sluiten op al uw Luxaflex raambekleding, zodat alles bediend kan worden vanuit één plek.

De stof van de Duette Batiste bied u de optie om dezelfde kleur in alle drie de transparanties te gebruiken. Hierdoor kunt u voor elke kamer een andere transparantie kiezen en toch dezelfde kleur voor uw ramen hangen.

Meer informatie over Luxaflex producten vindt u hier

Energiebesparend en akoestische eigenschappen
Duette Shades zijn zowel in zomer als in de winter isolerend. De stilstaande luchtlaag in de cel werkt als een isolatiedeken. Door de drie stilstaande luchtlagen van de cel-in-cel constructie Architella ontstaat er een nog hogere isolatiewaarde en besparing. De meeste warmte in huis gaat namelijk verloren via de ramen, zelfs waar dubbelglas wordt toegepast. Duette Shades bieden u een prachtige combinatie: energiebesparende raambekleding die daarbij ook nog veel sfeer in huis brengt. Daarbij wordt de akoestiek van een ruimte hierdoor aanzienlijk verbetert.

Jasno folds, Dutch Design vouwgordijnen
JASNO folds zijn unieke vouwgordijnen gemaakt van geweven papier. Het is een uniek ontwerp gecreëerd door Dutch Design studio Daphna Laurens. Door het geweven papier krijgen de folds een stoere, duurzame uitstraling. U kunt hierbij kiezen voor de semi-transparante, lichtdoorlatende versie, of voor de dim-out variant met een subtiele lichtinval. De houten latten van de folds zijn wellicht het opvallendste aan de fold. Voor een rustige uitstraling kunt u de kleur van het textiel matchen met de houten latten. Of u kunt natuurlijk ook gaan voor een contrasterende kleurencombinatie en zo maakt u van uw raam een echte blikvanger.

JASNO folds zijn uniek ten opzicht van andere vouwgordijnen:
- Het geweven papier is leverbaar in zes verschillende kleuren met een hoge mate van kleurechtheid. Verkrijgbaar in dim-out of semi-transparante versie. Deze zijn allebei niet verduisterend.
- De houten latten zijn geproduceerd van Abachi hout en dat is 100% FSC en beschikbaar in zes kleuren. De kleur van de voor- en achterkant van de houten latten kunnen van elkaar verschillen.
- Het textiel is mooi in de bovenbak weggewerkt en daarbij is geen gebruik gemaakt van klittenband.
- De metalen bedieningsketting wordt met een transparante kindvielige bevestiging geplaatst.
- Aan de onderzijde beschikken de folds van een volant, die beschermd de stof tegen verkleuring.
- De knopjes op de houten latten zorgen voor een mooie afwerking van de optrekoorden en zorgen ook voor een prachtige design uitstraling.
- Dutch Design by studio Daphna Laurens

Duette Shades Luxaflex Duette Shades

 

Multisol Luxaflex Sunway

              Den Heijer Woningstoffering - Edisonstraat 17 - 2723 RS Zoetermeer - Telefoon: (079) 3319316 - E-mail info@denheijerwoningstoffering.nl


Adviesgesprek showroom

Plan uw afspraak!

Voorkom wachten

Kies uw datum Kies uw tijd
Onze service
Onze winkels