Gordijnrails Zoetermeer

Gordijnrails bij Den Heijer Woningstoffering in Zoetermeer

In onze winkel in Zoetermeer bieden wij u gordijnrails en roedesystemen van hoogwaardige kwaliteit. Wij leveren alleen de allerbeste merken waaronder Goelst, Interstil, Houles en XXL gordijnroeden.

Goelst gordijnrails in Zoetermeer

Den Heijer Woningstoffering werkt al jarenlang met de gordijnrails van Goelst, een Nederlandse producent van hoogwaardige railsystemen. Goelst staat garant voor een constante en duurzame kwaliteit. Om deze kwaliteit te onderstrepen biedt Goelst 10 jaar garantie op de kleur van de gordijnrails. De gordijnrails zijn in verschillende kleuren verkrijgbaar waardoor het railsysteem altijd aansluit bij uw wensen. Wij nodigen u graag uit voor een afspraak waarbij wij u meer kunnen vertellen over de mogelijkheden van de Goelst gordijnrails. 

Bekijk het assortiment Goelst gordijnrails hier.

Interstil gordijnrailsystemen

Naast gordijnrailsystemen van Goelst leveren wij ook de gordijnroedes van Interstil. In onze showroom te Zoetermeer vindt u Interstil gordijnrails van verschillende materialen waaronder edelstaal, hout, messing en ijzer. Als alternatief voor de klassieke gordijnrails hebben wij ook kabelspanners in onze collectie. Onze adviseurs in Zoetermeer kunnen u alles vertellen over de gordijnrails van Interstil.

Gordijnrails van Houles

De gordijnrails van Houles zijn railsystemen die modern en innovatief zijn, maar wel een klassieke uitstraling hebben. In de tijdloze collecties van het Franse merk vindt u gordijnrailsystemen in verschillende prijsklassen.

XXL gordijnroeden in Zoetermeer

In onze winkel in Zoetermeer zijn de gordijnroedes van XXL gordijnroeden in diverse uitvoeringen beschikbaar. U kunt bij ons zelfs uw eigen gordijnroede samen stellen. XXL gordijnroeden worden gemaakt van hoogwaardige materialen en zijn verkrijgbaar in iedere gewenste kleur. Zij staan bekend om de exclusieve vormgeving en doordat ze heel solide zijn.

Goelst

Interstil Houles
Goelst douchegordijn rails
Goelst gordijnrails, geschikt voor elke woon- en werkomgeving
Handbediende gordijnrails voor lichte en normale gordijnen

Adviesgesprek showroom

Plan uw afspraak!

Voorkom wachten

Kies uw datum Kies uw tijd
Onze service
Onze winkels