Horizontale jaloezieën

Luxaflex horizontale jaloezieën

Foto: Luxaflex

Luxaflex horizontale jaloezieën

Stijlvol, superstrak, tijdloos en modieus, dat zijn de aluminium jaloezieën van Luxaflex. Er is een ruime keuze uit  kleuren, texturen en exclusieve afwerkingen, waardoor de jaloezieën binnen ieder interieur passen. U heeft keus uit talloze kleuren, van opvallende, moderne kleuren tot subtiele pasteltinten en metallic afwerkingen. Kies een kleur die perfect past binnen uw kleurenpalet of ga juist voor contrast, waardoor de nadruk komt de liggen op uw raambekleding.

De horizontale jaloezieën van Luxaflex zijn verkrijgbaar met lamelbreedtes van 16 mm, 25 mm, 35 mm, 50 mm en 70 mm. De lamellen worden gemaakt van veerkrachtig aluminium met een ingebouwde terugspringfunctie, zodat ze stootvast zijn en de vorm niet verloren gaat. Er zijn diverse bedieningsopties mogelijk, waaronder een onderlatbediening en een elektrische bediening. De jaloezieën kunnen af worden gewerkt met ladderband in plaats van ladderkoord. Dit band is leverbaar in een breedte van 25 mm of van 38 mm. 

Er is een enorme hoeveelheid aan mogelijkheden met de horizontale jaloezieën. Zo is het mogelijk om een jaloezie te laten maken voor schuine of ronde ramen, en kan de jaloezie tussen twee ramen geplaatst worden. Ook is het op verschillende manieren mogelijk om extra privacy te generen, zonder de lichtinval te verliezen. Er zijn meerdere montage opties, waardoor de aluminium jaloezie ook geschikt is voor dakramen en draai- kiepramen. 

Voor gebruik in vochtige ruimtes zoals de badkamer moeten de stalen bovenbak en onderlat vervangen worden. Er worden dan een aluminium bovenbak en onderlat geplaatst. Deze bak en onderlat zijn verkrijgbaar in wit, crème en grijs. Zelfs wanneer de stalen onderdelen zijn vervangen moet direct contact met water vermeden worden.

Luxaflex aluminium jaloezie

Foto: Luxaflex

Luxaflex jaloezieën badkamer

Foto: Luxaflex

Luxaflex horizontale jaloezie

Foto: Luxaflex

Horizontale jaloezieën Sunway

De aluminium jaloezieën van Sunway zijn verkrijgbaar in vier verschillende breedtes. Zo is de 16 mm. jaloezie elegant en subtiel, terwijl de 70 mm. jaloezie juist voor een robuuste uitstraling zorgt. Tijdloos mooi zijn de 25 mm. jaloezieën, de 'standaard' maat. Tot slot zijn er dan de 50 mm. jaloezieën die een klassieke uitstraling hebben, zeker in combinatie met ladderband.

Sunway's aluminium jaloezieën zijn de ideale samenvoeging van sfeer en techniek. Het frisse, eigentijdse kleurenpalet telt natureltinten en opvallende kleuren. U heeft de keuze uit ruim 500 verschillende kleuren en patronen. Naast effen lamellen biedt de Sunway collectie ook lamellen met een printje, een decoratieve perforatie of zelfs een bijzondere finish zoals suède. Het ladderkoord wordt standaard geleverd in een bijpasende kleur, maar het is ook mogelijk om te kiezen voor ladderband (verkrijgbaar in verschillende kleuren en dessins).

Naast stijlvol zijn horizontale jaloezieën ook uitermate praktisch. Het is heel eenvoudig om het licht in uw woning te reguleren met deze vorm van raambekleding. Er zijn daarnaast talloze opties om dit nog makkelijker te maken. Zo is het Top Down / Bottom Up systeem mogelijk, waarbij de jaloezie ook halverwege het raam gehangen kan worden. Er komt dan zo veel mogelijk licht binnen terwijl de privacy behouden blijft. Ideaal voor een werkplek bij het raam. Ook ideaal wanneer u werkt naast een raam is het DuoView systeem, waarbij het onderste - en bovenste deel van de jaloezie los van elkaar bediend kunnen worden. In ruimtes waar meerdere beeldschermen gebruikt worden, zoals kantoren, wordt vaak gekozen voor een MultiView jaloezie. Deze jaloezie is een combinatie van een uni lamel met geperforeerde lamel. De directe inval van zonlicht wordt enorm verminderd terwijl er wel voldoende daglicht binnenkomt om de ruimte te verlichten. 

Niet alleen voor standaard ramen kiest u Sunway jaloezieën, ook dakramen of schuine ramen kunnen voorzien worden van deze raamdecoratie.

Sunway horizontale jaloezie

 

Sunway horizontale jaloezie

 

 

              Den Heijer Woningstoffering - Edisonstraat 17 - 2723 RS Zoetermeer - Telefoon: (079) 3319316 - E-mail info@denheijerwoningstoffering.nl


Adviesgesprek showroom

Plan uw afspraak!

Voorkom wachten

Kies uw datum Kies uw tijd
Onze service
Onze winkels