Painting the Past

Authentieke krijtverf in Zoetermeer

Een rustieke, stijlvolle woning en gegarandeerd een warme sfeer, u krijgt het dankzij de matte, krijtachtige muurverven van Painting The Past. Muren die herinneringen oproepen aan vervlogen tijden en de klassieke interieurs van Engelse kastelen en landhuizen. De authentieke verven van Painting the Past hebben een zachte uitstraling. Er worden kleuren gebruikt van vroeger maar tegelijkertijd beantwoord deze verf aan de gebruikerseisen van tegenwoordig. Painting the Past verf is eenvoudig aan te brengen, afwasbaar en overschilderbaar.

De unieke verf van Painting the Past bevat emulsies met veel krijt, wat de verf matter maakt dan de gebruikelijke verven. Deze verf is verkrijgbaar in meer dan honderd kleuren. In onze showroom in Zoetermeer vindt u handgeschilderde kleurenstaalkaarten, zodat u een goed beeld krijgt hoe de verf opdroogt.

Painting the Past krijtverf is verkrijgbaar bij Den Heijer Woningstoffering in Zoetermeer. Onze medewerkers vertellen u alles over deze bijzondere verfsoort. Daarnaast geven zij u persoonlijk advies, waar u echt iets aan heeft. Maak direct online een afspraak of kom langs in onze winkel!

Bekijk de Painting the Past kleuren

Praktische informatie Painting the Past

 

Painting the Past verf verf painting the past

                     

painting the past


Adviesgesprek showroom

Plan uw afspraak!

Voorkom wachten

Kies uw datum Kies uw tijd
Onze service
Onze winkels