Plissés Zoetermeer

Kom voor Plissé Shades naar Den Heijer Woningstoffering in Zoetermeer!

In het assortiment van Den Heijer te Zoetermeer vindt u plisségordijnen van hoogstaande merken als Luxaflex, Sunway, Multisol, Wood & Washi en Erfal. Deze plissés zijn verkrijgbaar in mooie plooistoffen, in vele kleuren en stijlen en met prachtige weefsels, elegante patronen en rijke texturen. Plissé Shades zijn veelzijdig, decoratief en verfrissend om te zien, de perfecte oplossing voor ramen in alle vormen en maten. 

  • Fraaie plooistoffen
  • Toepasbaar in iedere ruimte
  • Geschikt voor ramen met afwijkende vorm, draai-kiepramen, dakramen en serres
  • Voldoende licht en de gewenste privacy
  • Leverbaar met diverse bedieningsopties

Plissé

Plissé

Het aanbod plisségordijnen in Zoetermeer

De plisségordijnen van Multisol worden gemaakt van prachtig vormgegeven plooistoffen. Plissé Shades hebben een enorm scala aan toepassingsmogelijkheden en zijn uitermate geschikt voor ramen met afwijkende vormen, dakramen en serres. Uw interieur krijgt een moderne uitstraling door het mooie lijnenspel van de geplisseerde stof.

Op maat gemaakte plissés van Luxaflex zijn stijlvol en tijdloos. Deze plisségordijnen kunnen worden toegepast in iedere kamer en voor ramen met bijzondere vormen en afmetingen. Ook voor draai-kiepramen zijn Luxaflex plissés perfect. Doordat er geen gaten geboord hoeven te worden, wordt er een strakke afwerking gegarandeerd. Voor uw Luxaflex plissé kunt u in Zoetermeer kiezen uit vijftig verschillende kleuren. Ook is het mogelijk om uw plisségordijn een coating te geven met Topar, zodat de hitte doeltreffend geweerd wordt. Een Dustblock coating maakt dat uw plissé water- en vuilafstotend is. Daarnaast biedt Luxaflex een aantal unieke en kindvriendelijke en innovatieve bedieningsopties, zoals het Powerview Motorisation systeem. Met dit systeem kunt u al uw raambekleding automatisch bedienen door middel van een afstandsbediening of een app op uw smartphone. Voor optimaal gebruiksgemak.

Lees meer over de plissés van Luxaflex

De plisségordijnen van Sunway zijn zo gemaakt dat ze kleurmatchend zijn met de Duette Shades van Sunway, ze kunnen dus heel gemakkelijk onderling gecombineerd worden. De Sunway plissés zijn in Zoetermeer verkrijgbaar in verschillende plooibreedtes, stoffen, kleuren, transparanties en modellen. Daarnaast zijn er diverse bedieningsmogelijkheden zoals het Top-Down systeem waarbij de plissé bedienbaar is van boven naar beneden en van beneden naar boven. Zo kiest u voor optimale privacy zonder lichtinval te verliezen.

In Zoetermeer vindt u een brede collectie Erfal plissés in eindeloos veel kleuren en materialen. Met plisségordijnen van Erfal kunt u kunt u zelf de hoeveelheid licht in uw woning bepalen. De plissés zijn eenvoudig in het gebruik en gemakkelijk te monteren. Speciaal voor glazen wanden, glazen schuifdeuren en serres is er de smart plissé van Erfal, die slechts 16 mm breed is.

Daarnaast vindt u bij ons in Zoetermeer Wood & Washi - Flow. Dit zijn papieren doeken die het licht filteren en uitstekende privacy bieden. Flow raamdecoratie is eenvoudig te bedienen, ook te gebruiken als ruimteverdeler en verkrijgbaar in verschillende kleuren en papiersoorten.

De beste service in Zoetermeer

Om het assortiment plisségordijnen te bekijken komt u naar onze winkel in Zoetermeer. Dat is echter niet de enige reden om naar Den Heijer Woningstoffering te komen. Bij ons ontvangt u het allerbeste advies dat wordt toegepast op uw persoonlijke wensen en woonsituatie. Onze vriendelijke medewerkers staan voor u klaar om u zo goed mogelijk te helpen en te adviseren bij het maken van de juiste keuze. 

Wij raden u aan om online alvast een adviesafspraak te plannen zodat u ervan verzekerd bent dat één van onze adviseurs volledig tot uw beschikking staat. Wij zien uit naar uw komst bij Den Heijer Woningstoffering in Zoetermeer!

Plissé Shades

 

 

Luxaflex

Multisol Sunway

              Den Heijer Woningstoffering - Edisonstraat 17 - 2723 RS Zoetermeer - Telefoon: (079) 3319316 - E-mail info@denheijerwoningstoffering.nl


Adviesgesprek showroom

Plan uw afspraak!

Voorkom wachten

Kies uw datum Kies uw tijd
Onze service
Onze winkels