Shutters

JASNO shutters vindt u bij Den Heijer Woningstoffering 

Shutters, een mooi alternatief voor gordijnen of jaloezieën. JASNO shutters zijn houten binnenluiken met verstelbare lamellen. Zij zorgen voor een prachtig lichteffect in uw woning en bieden de nodige privacy. De shutters zijn geheel naar eigen wens samen te stellen, met verschillende lamelbreedtes, kleuren en bedieningsvormen. Met shutters van JASNO haalt u een kwaliteitsproduct in huis, dat jaren mee gaat en eenvoudig te onderhouden is.
In onze showroom in Zoetermeer leveren wij JASNO shutters in iedere gewenste afmeting en kleur. Ramen met een afwijkende vorm zijn geen enkel probleem en ook voor de badkamer zijn shutters de ideale oplossing. De JASNO shutters worden precies op maat gemaakt en tot in de kleinste details afgewerkt. Onze medewerkers zijn door JASNO opgeleid en kunnen u vakkundig adviseren. Wanneer u thuis de maten van uw ramen (globaal) opmeet en deze doorgeeft, kunt u een vrijblijvende prijsindicatie ontvangen.

JASNO shutters

Foto: JASNO

Verschillende afwerkingen en vormen

Er zijn maar liefst vier verschillende typen shutters. De Primewood shutters zijn de meest verkochte variant. Deze shutters worden gemaakt van white teak hout en zijn gecertificeerd met het FSC-certificaat. Deze shutters zijn verkrijgbaar in diverse lak- en beitskleuren uit de JASNO collectie, maar zijn ook leverbaar in RAL- of NCS-kleuren. Het is daarnaast ook mogelijk om de Primewood shutters te laten zandstralen. Zo krijgt het hout een stoere, robuuste uitstraling. Naast Primewood shutters kunt u ook kiezen voor de Ecowood shutters, een duurzame en voordelige optie. Deze shutters worden gemaakt van samengeperste houtvezels en zijn verkrijgbaar in de 5 meest populaire wittinten uit de JASNO kleurcollectie. De Ecowood Plus shutters hebben twee extra voordelen ten opzichte van de Ecowood shutters. Ze worden gemaakt van lichter materiaal waardoor ze verkrijgbaar zijn in grotere afmetingen. Daarnaast zijn de Ecowood Plus shutters verkrijgbaar in 18 lakkleuren. Voor badkamers, zwembaden en keukens zijn de Aqualine shutters de perfecte oplossing. Doordat deze shutters gemaakt worden van ABS (een kunststof van uitstekende kwaliteit) zijn ze volledig waterproof. Deze shutters uit de Aqualine zijn verkrijgbaar in 6 wit- en crèmetinten. 

JASNO shutters staan erom bekend dat ze uitermate geschikt zijn voor toepassing in ramen met een afwijkende vorm. Ze zijn daarnaast verkrijgbaar in verschillende lamelbreedtes en u heeft de keuze uit diverse bedieningsopties.

JASNO shutters

Foto: JASNO

Waarom JASNO?

JASNO is de absolute marktleider op het gebied van shutters. Met hun jarenlange ervaring zijn ze er in geslaagd een strak, duurzaam en ijzersterk product aan te bieden. Het meest opvallende aan JASNO shutters zijn de verzonken scharnieren, die verborgen zitten in de zijstijl van de shutters. Opvallend mooi en ook nog eens extra stevig. 

De shutters van JASNO zijn uitstekend te combineren met de JASNO blinds (houten jaloezieën). Ze zijn leverbaar in dezelfde breedtes en kleuren waardoor een eenheid gecreeërd wordt.

Twijfelt u nog of de shutters wel passen binnen uw interieur? JASNO heeft een handige app ontwikkeld, waar u de shutters in een foto van uw raam kunt plaatsen. Deze app is gratis te downloaden via de App Store of Google Play. Een echte aanrader! U vindt de app hier.

Jasno Shutters

Foto: JASNO

Bij onze klanten:

 

Logo JASNO

 
 
 
 
 

              Den Heijer Woningstoffering - Edisonstraat 17 - 2723 RS Zoetermeer - Telefoon: (079) 3319316 - E-mail info@denheijerwoningstoffering.nl


Adviesgesprek showroom

Plan uw afspraak!

Voorkom wachten

Kies uw datum Kies uw tijd
Onze service
Onze winkels