Verticale jaloezieën

JASNO verticale lamellen

De verticale lamellen van JASNO, ook wel bekend als swings, zijn uniek en onderscheidend. Waar verticale jaloezieën normaalgesproken een standaard draaisysteem hebben, worden de JASNO swings gekenmerkt door het om-en-om draaisysteem. Hiermee wordt een 3D effect gecreëerd.  Deze vernieuwende uitvoering van verticale lamellen werd in 2016 bekroond met een IF Design Award en GIO Award. Wat ons betreft helemaal terecht!

De swings zijn in verschillende stoffen, kleuren en transparanties verkrijgbaar. Er zijn lamellen van geweven papier, polyester en trevira, die allemaal een brandvertragende werking hebben. De swings zijn leverbaar met een lamelbreedte van 89 mm of 127 mm. U heeft de keuze uit 20 prachtige kleuren, die aansluiten bij de huidige trends. Daarnaast is het ook mogelijk om twee verschillende kleuren te kiezen die om en om bewegen.

Leuk weetje: de swings worden gewoon in Nederland geproduceerd. Ze worden op maat gemaakt, wat het een ideale oplossing maakt voor grote ramen.

JASNO swings

Foto: JASNO

Verticale jaloezieën Luxaflex

De verticale jaloezieën van Luxaflex zijn praktisch, modern en zorgen voor een perfecte regulering van het licht. Luxaflex biedt een ruime keuze in kleuren, afwerkingen, materialen en mate van transparantie. Om de perfecte jaloezie voor uw raam te creëren kunt u stoffen, afwerkingsdetails en bedieningsopties met elkaar combineren.

Luxaflex levert verticale jaloezieën van stof, aluminium of PVC. U heeft de keuze uit fantastische stoffen en ontwerpen. De kleuren variëren van subtiele, zachte neutrale tinten tot felle kleuren waar wat meer durf voor nodig is. Ook als het gaat over de verschillende lamelbreedtes heeft u meerdere keuzemogelijkheden. Zo zijn de stoffen lamellen verkrijgbaar in breedtes van 89 mm, 127 mm of 250 mm, terwijl de aluminium jaloezieën te verkrijgen zijn in 50 mm, 70 mm of 89 mm breed. PVC lamellen vindt u in breedtes van 52 mm, 70 mm, 89 mm en 127 mm. De verticale jaloezieën worden standaard bediend door middel van een koord- of kettingbediening. Voor grote ramen is het echter ook mogelijk te kiezen voor een bediening door middel van een slingerstang of een elektrische bediening.

Wilt u verticale jaloezieën toepassen in de badkamer, dan is het aan te raden te kiezen voor de PVC lamellen. Deze zijn voorzien van een anti-bacteriële DustBlock coating, waardoor ze eenvoudig te onderhouden zijn.

Luxaflex verticale jaloezieën

Foto: Luxaflex

Luxaflex verticale jaloezieën

Foto: Luxaflex

Sunway verticale jaloezieën

In de verticale jaloezieën van Sunway worden functionaliteit en sfeer gecombineerd. De jaloezieën zijn verkrijgbaar met lamellen van textiel, aluminium of kunststof, stuk voor stuk hoogwaardige materialen met ieder hun eigen unieke eigenschappen. Sunway verticale jaloezieën zijn perfect om toe te passen voor schuifpuien, grote glaspartijen of ramen met een afwijkende vorm (denk aan schuine ramen, erkers, hoekramen)

De textielcollectie van Sunway bestaat uit sfeervolle, natuurlijke kleuren in verschillende transparanties. De transparante stoffen filteren prachtig het daglicht, terwijl de dichte stoffen voor een optimale privacy zorgen. Een aantal stoffen zijn voorzien van een speciale coating, bijvoorbeeld een zonwerende coating. Daarnaast is er ook keuze uit een aantal technische stoffen, zoals bijvoorbeeld screenstoffen. Deze stoffen zijn perfect geschikt voor plaatsen waar veel beeldschermgebruik is, bijvoorbeeld uw werkplek.

Aluminium jaloezieën komen het beste tot hun recht in een strakke inrichting. Ze zijn verkrijgbaar in lamelbreedtes van 50 mm, 70 mm of 89 mm. De aluminium lamellen hebben een aantal praktische eigenschappen. Zo zijn ze bijvoorbeeld vormvast, vochtbestendig, brandvertragend en eenvoudig te reinigen. Ook de kunststof lamellen hebben een aantal praktische kenmerken, waardoor ze uitermate geschikt zijn voor vochtige ruimtes als badkamers en keukens. Verticale jaloezieën met kunststof lamellen zijn leverbaar met een lamelbreedte van 89 mm.

Luxaflex verticale jaloezieën

Foto: Luxaflex

 


Adviesgesprek showroom

Plan uw afspraak!

Voorkom wachten

Kies uw datum Kies uw tijd
Onze service
Onze winkels