Behang 

Behang - Eijffinger - Blend Behang - Eijffinger - Masterpiece Behang - Eijffinger - Grenada Behang - Eijffinger - Rice

Behang van topmerken in Zoetermeer

De afgelopen jaren is de populariteit van behang flink toegenomen. De meest kleurrijke dessins, prachtige texturen en bijzonderen patronen zijn te vinden in de collectie van Den Heijer Woningstoffering. De allerbeste merken zoals Elitis, Arte, Farrow & Ball en Eijffinger zijn bij ons verkrijgbaar. Mede door dit grote aanbod staan wij in Zoetermeer en omgeving bekend als specialist op het gebied van behang. 

Behang - Elitis - Memoires

Persoonlijk advies bij Den Heijer

Behang is tegenwoordig overal te koop, maar voor persoonlijke hulp bent u bij ons aan het juiste adres. Onze adviseurs bieden u gratis en vrijblijvend advies, waarbij uw wensen vooraan staan. Het is ons doel om een perfect eindresultaat te creeëren, zodat uw huis voelt als een thuis. Dit doen wij door uw persoonlijke stijl te combineren met onze kennis. In de afgelopen tien jaar is ons gebleken dat deze manier van werken zeer succesvol is. 

Behang - Elitis - Big Croco Behang - Arte - Dots

Behang Arte

Arte, de ultieme verfijning in muurbekleding. Arte staat bekend om haar passie voor mooie muurbekleding. Het behang van Arte is qua stijl enorm gevarieerd zodat er eindeloze mogelijkheden zijn. Welke woonstijl u ook heeft, wij bieden u een ruime keuze uit prachtige producten van Arte. Een behang van Arte creëert elegantie en behaaglijkheid. 

Behang Elitis

Het unieke behang van het Franse merk Elitis kunt u vinden in onze showroom. Kiest u voor modern,  elegant behang met de uitstraling van krokodillenleer of gaat u juist voor warme, exotische ontwerpen. Het behang van Elitis is voelbaar en straalt een en al luxe uit. Bloemendecoraties, dierenvachten, mozaiek en gouden details, voor ieder interieur is er behang van Elitis.

Behang Eijffinger

De absolute marktleider op het gebied van behang in Nederland is toch wel Eijffinger. Met ruim 135 jaar ervaring is Eijffinger behang nog steeds vernieuwend en van uitstekende kwaliteit. Of u nu op zoek bent naar trendy, exotisch, klassiek, retro, romantisch, natuurlijk of juist grafisch behang, u vindt het in de ruime collectie van Eijffinger.

Behang - Arte - Addiction

Merken

Arte - Behangexpresse - Catalina Estrada - Dutch Wallcoverings - East West Papers - Eijffinger - Elitis - Farrow & Ball - Intervos - New York Wallpapers - Noordwand - Onszelf - Piet Boon - Piet Hein Eek - PiP studio - Rebel Walls - Room Seven -  Vintage Chic

 

Online behang bestellen1.jpg

Adviesgesprek showroom

Plan uw afspraak!

Voorkom wachten

Kies uw datum Kies uw tijd
Onze service
Onze winkels