Farrow & Ball

Krijtverf van het hoogstaande merk Farrow and Ball in Zoetermeer

lllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll

Bij Den Heijer Woningstoffering vindt u kwaliteitsverven. Zo zijn wij officieel dealer van het zeer exclusieve merk Farrow & Ball. De traditionele krijtverf van dit hoogstaande merk is bij ons verkrijgbaar. Om de verven te bekijken komt u naar onze showroom in Zoetermeer. Ook voor een passend advies kunt u bij ons terecht.

Farrow and Ball beschikt over een volledig assortiment van traditionele en moderne krijtverven. De kwalitatief hoogstaande verven van Farrow & Ball staan wereldwijd bekend om hun ongeëvenaarde kleurdiepte. Deze kleurdiepte wordt bereikt door te werken met de beste ingrediënten volgens eeuwenoude methoden. Verven van Farrow and Ball worden gemaakt om huizen over de hele wereld sfeer te geven, hiervoor is een kleurenpalet van 132 zorgvuldig geselecteerde kleuren beschikbaar. Farrow & Ball onderscheidt zich doordat alleen de allerbeste kwaliteit goed genoeg is.

lllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll

Verf van Farrow and Ball is gebaseerd op water. Dit weerspiegelt de sterke betrokkenheid van Farrow & Ball bij het milieu. Deze betrokkenheid blijkt ook uit het feit dat meer dan 90% van het verf assortiment van Farrow and Ball milieuvriendelijk is.

In onze winkel in Zoetermeer bieden wij het hele assortiment Farrow & Ball verf aan. Kom gerust langs om de kleuren en uitstralingen van de krijtverf te bekijken. Daarnaast bieden wij in Zoetermeer de perfecte service. Onze adviseurs zullen er alles aan doen om u zo goed mogelijk te helpen, zodat u de juiste keuze kunt maken. Wij zijn u graag in Zoetermeer!

 

 

Farrow and ball sfeerbeeld

 

 

Bekijk de Farrow & Ball kleuren

Farrow & Ball verf is verkrijgbaar in vele prachtige kleuren. Bent u nieuwsgierig geworden welke kleuren dat zijn? Hier kunt u alle kleuren alvast bekijken.

Praktische informatie Farrow & Ball

Alle verschillende toepassingen hebben hun eigen kenmerken. Hier vindt u alle informatie over de verfsoorten van Farrow & Ball. 

 

Verf - Farrow & Ball

 

 


Farrow & Ball

 

 


Adviesgesprek showroom

Plan uw afspraak!

Voorkom wachten

Kies uw datum Kies uw tijd
Onze service
Onze winkels