Houten vloeren Zoetermeer

Waarom een houten vloer?

Echt hout kent vele voordelen, waar we u graag kennis mee laten maken. Het meest bekende voordeel is de warme uitstraling. Er is echter meer. Zo is hout tijdloos, sfeervol, makkelijk te reinigen, romantisch, krachtig en zeer duurzaam. De merken die u vindt in onze showroom maken hun houten vloeren alleen op basis van FSC-gecertificeerde bosconcessies. Hout is een natuurproduct, hierdoor bent u ervan verzekerd dat iedere plank anders is. Dit geeft een houten vloer zijn authentieke karakter. Het hout dat wij leveren beschikt over een robuuste toplaag waardoor het relatief ongevoelig is voor schadelijke invloeden. Daarnaast zijn onze vloeren eenvoudig te reinigen en dus hygiënisch. Uw houten vloer gaat lang mee en blijft prachtig. Door intensief gebruik krijgt uw vloer een persoonlijke, doorleefde uitstraling. 

Lamelparket

 

Lieverdink

Bij Lieverdink vormen ouderwetse productietechnieken en authentieke producten van topkwaliteit de basis. De medewerkers van Lieverdink hebben feeling met hun werk, wat terug te zien is in de vloeren. 

Dennebos Flooring

Dennebos Flooring kiest met de collectie voor een persoonlijke benadering. Uw persoonlijkheid kunt u laten zien in uw interieur door te kiezen voor een vloer die speciaal voor u gemaakt is.

Woodpecker

Een ambitieuze handelaar in houten vloeren die gaat voor uitsluitend innovatieve ontwerpen, zo is Woodpecker het beste te omschrijven. Deze houten vloeren worden met zorg gemaakt.

De beste service

Den Heijer Woningstoffering staat in de omgeving van Zoetermeer bekend om de persoonlijke service. In onze showroom kunt u terecht voor advies. De adviseurs zullen u zo goed mogelijk helpen om de juiste vloer te vinden voor uw woonsituatie. Wij denken met u mee en combineren uw wensen met onze jarenlange ervaring. 

Wanneer u de perfecte vloer heeft gevonden en gekocht wordt deze, wanneer u dat wilt, bij u thuisbezorgd. Dit doen wij uiteraard voorzichtig en met zorg. Naast de levering bieden wij ook legservice. Professionele woningstoffeerders zorgen dat uw vloer met de uiterste precisie wordt gelegd. Zo kunt u maximaal genieten van uw nieuwe vloer.

Bij onze klanten:

 

 

Merken

Dennebos Flooring - Kährs - Lieverdink - Woodpecker

              Den Heijer Woningstoffering - Edisonstraat 17 - 2723 RS Zoetermeer - Telefoon: (079) 3319316 - E-mail info@denheijerwoningstoffering.nl


Adviesgesprek showroom

Plan uw afspraak!

Voorkom wachten

Kies uw datum Kies uw tijd
Onze service
Onze winkels