Insectenhorren Zoetermeer

Horren en hordeuren van de beste merken in Zoetermeer

Den Heijer Woningstoffering in Zoetermeer biedt u raamhorren en hordeuren van hoogstaande merken zoals Unilux en Luxaflex.
In onze showroom te Zoetermeer beschikken wij over een ruim assortiment horren en hordeuren. Voor ieder raam is er een passende hor. Voor horren voor dakramen, draaikiep-ramen, schuiframen of draairamen bent u bij Den Heijer Woningstoffering aan het juiste adres. Luxaflex horren worden standaard geleverd in 4 verschillende RAL kleuren, alle overige kleuren zijn op aanvraag verkrijgbaar. De horren van Unilux zijn standaard verkrijgbaar in 8 verschillende RAL kleuren. Andere kleuren zijn ook te bestellen.
Naast horren levert Den Heijer Woningstoffering te Zoetermeer ook hordeuren van de welbekende merken Luxaflex en Unilux. Wij bieden rolhordeuren, plissé hordeuren, schuifhordeuren en vaste hordeuren. Hordeuren van Unilux zijn in de omgeving van Zoetermeer bijzonder populair door de mooie afwerkingen en de uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. In onze winkel hebben wij een ruime collectie hordeuren van Luxaflex en Unilux. In Zoetermeer heeft u de keuze uit hordeuren voor uw schuifpui, openslaande tuindeuren en draaideur. Alle hordeuren worden compleet opgeleverd. Het is ook mogelijk om uw eigen hordeur samen te stellen. Uw hordeur wordt op maat gemaakt.

Unilux horren en hordeuren

In onze showroom in Zoetermeer bieden wij u op maat gemaakte horren en hordeuren van Unilux. Unilux is een hoogstaand horrenleverancier die topkwaliteit kan garanderen. Wij leveren in Zoetermeer het complete assortiment Unilux horren, die een scherpe prijs-kwaliteitverhouding hebben. Deze horren en hordeuren worden ontwikkeld en gefabriceerd in een Nederlandse fabriek. 

Bekijk het assortiment Unilux horren en hordeuren hier.

Insectenwering hordeur

hor

Luxaflex horren en hordeuren

Luxaflex horren en hordeuren zijn solide, duurzaam, gebruiksvriendelijk en hebben een elegante vormgeving. Een hor of hordeur van Luxaflex biedt u optimale bescherming tegen insecten en tegelijkertijd maximale ventilatie. Bij Den Heijer Woningstoffering te Zoetermeer bieden wij u passende horren en hordeuren voor ieder soort raam of deur. De Luxaflex horren en hordeuren zijn in Zoetermeer ook verkrijgbaar met pollen werend gaas, om uw hooikoorts klachten te verminderen. Daarnaast steunt u, door een Luxaflex hor te kopen, het Luxaflex 'Project Malawi' dat strijdt tegen malaria in Afrika.

Iedere hor of hordeur van Luxaflex wordt speciaal voor u op maat gemaakt, volgens uw persoonlijke wensen. Zo heeft u bijvoorbeeld de keuze uit 4 verschillende standaard profielkleuren. Alle andere RAL kleuren zijn op aanvraag leverbaar. Daarnaast bepaalt u zelf de kleur, structuur en het design van het gaas van uw hor of hordeur.

Klik hier om de horren en hordeuren van Luxaflex te bekijken.

Luxaflex hor

Insectenwering hordeur

Gratis adviesgesprek in Zoetermeer

Voor een gratis en vrijblijvend adviesgesprek komt u naar Den Heijer Woningstoffering in Zoetermeer. Onze adviseurs doen er alles aan om u zo goed mogelijk te helpen, door te kijken naar uw persoonlijke situatie. Maak direct online een afspraak met één van onze adviseurs en kom langs in de winkel.

unilux

Luxaflex
 
 
 
 
 

Den Heijer Woningstoffering - Edisonstraat 17 - 2723 RS Zoetermeer - Telefoon: (079) 3319316 - Fax: (079) 3437986 - info@denheijerwoningstoffering.nl


Adviesgesprek showroom

Plan uw afspraak!

Voorkom wachten

Kies uw datum Kies uw tijd
Onze service
Onze winkels