Laminaat Zoetermeer

Laminaat is er tegenwoordig in vele soorten en maten. Gaat u voor een authentieke houtlook of voor een moderne variant? In onze showroom in Zoetermeer vindt u gegarandeerd wat u zoekt. 

De opbouw van laminaat

Laminaat bestaat uit vier lagen. De bovenste laag is transparant en biedt weerstand tegen slijtage, waaronder schokken en krassen. De tweede laag is de decor-laag, waaraan het laminaat zijn karakteristieke uiterlijk te danken heeft. De derde laag is de kernplaat van HDF. Dit is een vezelplaat met hoge dichtheid, hier wordt de sterkte van het laminaat bepaald. De onderste laag is een tegenlaag die kromtrekken voorkomt.

Laminaat Meister Classic

Het aanbod

Laminaatvloeren zijn goed te combineren met vloerverwarming, praktisch en relatief goedkoop.

Vaak wordt laminaat geassocieerd met een vrij standaard uiterlijk, maar tegenwoordig bestaan er talloze, verschillende varianten. Moderne, authentieke, donkere en lichte laminaatvloeren maken onderdeel uit van ons aanbod van laminaat. Uiteraard vindt u in onze laminaatshowroom alleen de allerbeste merken, waaronder Meister, Quick-step, Krono Original, Ambiant en Berry-Alloc.

Laminaat Meister Classic

 

Quick-step

Quick-step is een wereldberoemd laminaatmerk dat veel waarde hecht aan het milieu. Er worden uitsluitend houtspaanders gebruikt uit de duurzame landbouw. Dit stootvaste, krasbestendige en eenvoudig te onderhouden hout is perfect geschikt voor een intensief gebruikte woning.

Meister

Het assortiment van het bekende merk Meister bestaat uit vele authentieke, moderne en klassieke laminaatsoorten.

Een laminaatvloer van Meister is gegarandeerd uniek, mooi afgewerkt en van uitstekende kwaliteit.

Ambiant

Met een laminaat vloer van Ambiant heeft u een topvloer met een uitstekende prijs-kwaliteit verhouding.

Voor iedere woonstijl bestaat er de perfecte Ambiant laminaatvloer. De collectie van Ambiant is afgestemd op de wensen van klanten.

Waarom laminaat bestellen bij Den Heijer?

Laminaat is beschikbaar in vele soorten en maten, maar welke laminaatsoort is geschikt voor uw woning? Het is belangrijk om goed advies te krijgen bij het kiezen van uw laminaatvloer. Den Heijer Woningstoffering heeft jarenlange ervaring met de verkoop en het leggen van laminaat. Wij luisteren naar uw wensen en kijken samen met u naar de mogelijkheden voor uw situatie. In onze showroom wordt er echt de tijd voor u genomen. 

Nadat u uw droomvloer heeft uitgekozen wordt er een meetafspraak gemaakt met een van onze adviseurs. Deze vakmensen weten precies waar ze op moeten letten, zodat u gegarandeerd een vloer krijgt die past. Nadat er gemeten is ontvangt u een offerte, met direct alle kosten daarin vermeld. Het advies, meten en de offerte zijn gratis en volledig vrijblijvend. 

Laminaat Meister Melango

Merken

Ambiant - Balterio - Berry-Alloc - Krono Original - Meister - Quick-step

 

              Den Heijer Woningstoffering - Edisonstraat 17 - 2723 RS Zoetermeer - Telefoon: (079) 3319316 - E-mail info@denheijerwoningstoffering.nl


Adviesgesprek showroom

Plan uw afspraak!

Voorkom wachten

Kies uw datum Kies uw tijd
Onze service
Onze winkels