Little Greene

Little Greene verf van hoge kwaliteit in Zoetermeer

De Britse verffabrikant Little Greene staat voor een milieuvriendelijke productie van kwalitatief hoogstaande verf. Little Greene verf dekt zeer goed en is breed toepasbaar doordat er verschillende afwerkingen beschikbaar zijn. Little Greene verf op waterbasis is sneldrogende, kind-veilige verf, voor gebruik door het hele huis. Bent u meer een liefhebber van traditionele verfsoorten? Dan is er de duurzame Little Greene verf op oliebasis, die gemaakt wordt van natuurlijke, plantaardige oliën. Den Heijer Woningstoffering in Zoetermeer levert Little Greene verf in 191 verschillende kleuren. De kleuren kunt u hier alvast bekijken.

Alleen de beste natuurlijke, organische en synthetische pigmenten worden gebruikt. Hierdoor hebben de kleuren een superieure diepte, hoge dekkracht en een lange levensduur. De kleurdiepte wordt bereikt door gebruik te maken van ingewikkelde formules en door veertig procent meer pigment toe te voegen dan in de meeste andere verven. Zo worden er kleurnuances gecreëerd, die bij verschillend licht subtiel veranderen en uw woning karakter geven.

De verfproductie in de Little Greene fabriek is veilig en gecertificeerd volgens de European Environmental norm. Daarnaast bevinden zich in de Little Greene collectie een aantal verfsoorten die 100% kindvriendelijk zijn en gecertifeerd als kind-veilig. Dit zijn de verven op waterbasis.

Om het Little Greene assortiment te bewonderen komt u naar Den Heijer Woningstoffering in Zoetermeer. Zo krijgt u een realistisch beeld van de verfsoorten en kunt u profiteren van onze uitstekende service. Het is ook mogelijk om online alvast een adviesafspraak te plannen. Zo bent u gegarandeerd van de allerbeste, persoonlijke hulp in Zoetermeer!

Bekijk de Little Greene kleuren 

Praktische informatie Little Greene

verf little greene sfeerbeeld little greene
verf little greene royal navy verf little greene basalt

 

    Little Greene    

 


Adviesgesprek showroom

Plan uw afspraak!

Voorkom wachten

Kies uw datum Kies uw tijd
Onze service
Onze winkels