PVC vloeren Zoetermeer

De meest populaire vloersoort van dit moment.

Wat is een PVC vloer?

PVC vloeren zijn enorm in opkomst. Niet gek wanneer je bedenkt dat een PVC vloer de uitstraling heeft van een houten vloer, in combinatie met de praktische voordelen van vinyl.

PVC is de afkorting van polyvinylchloride, een stof die per toeval werd ontdekt in de 19e eeuw. Inmiddels wordt PVC veel gebruikt doordat het zo breed toepasbaar is. Een vloer van PVC is dun en soepel, net zoals zeil. Het wordt echter geleverd in stroken waardoor het gemakkelijker te plaatsen is. 

PVC Therdex

Foto: Therdex

Hoe zit een PVC vloer in elkaar?

PVC vloeren worden opgebouwd uit drie lagen: de rug, de filmlaag en de toplaag. Het onderste gedeelte, de rug, zorgt voor de technische kwaliteit van de vloer en is gemaakt van puur PVC. De kleur en print van de vloer worden bepaald in de filmlaag. De toplaag is een belangrijk punt om op te letten bij het kiezen van uw PVC vloer. Deze toplaag is bepalend voor de slijtvastheid van de vloer. De PVC vloeren die wij verkopen zijn van goede kwaliteit en geschikt voor intensief woongebruik en projectmatig gebruik. Om een PVC vloer een zo realistisch mogeljike uitstraling te geven wordt er gebruik gemaakt van een 'register embossed' laag. Dit is een extra laagje waarin een voelbare structuur wordt aangebracht die precies matcht met de print uit de toplaag. Zo wordt er een effect gecreëerd van een houten vloer.

PVC Therdex visgraat

Foto: Therdex

Therdex PVC

Met een Therdex PVC vloer kiest u voor een topproduct. Deze vloeren hebben een lange levensduur en beschikken over een harde, matte beschermlaag. Daarnaast wordt er bij Therdex gebruik gemaakt van bio-weekmakers. Een Therdex PVC vloer is dus ftlaatvrij, wat het een milieuvriendelijke optie maakt. De PVC vloeren zijn heel realistisch en natuurgetrouw. De brede toepassingsmogelijkheden maken dit product tot een echt topproduct.

Mflor PVC

Mflor staat bekend om de innovatieve dessins, die natuurgetrouw en zelf ontwikkeld zijn. Geen enkele strook is precies hetzelfde. De PVC stroken van Mflor zijn verkrijgbaar in extra grote afmetingen. Naast mooi zijn de PVC vloeren van Mflor ook duurzaam en veilig. De stoffen die gebruikt worden bevatten zo weinig mogelijk chemische emissies. Alleen het zuiverste PVC wordt gebruikt, zodat er duidelijk is welke grondstoffen er in de vloer verwerkt worden.

Therdex PVC

Foto: Therdex

PVC Therdex

Foto: Therdex

De voordelen van PVC vloeren

Een PVC vloer kent vele voordelen ten opzichte van andere vloersoorten. Deze vloer, met de uitstraling van echt hout of steen, is heel onderhoudsvriendelijk. Af en toe stofzuigen of dweilen is genoeg. Een van de grootste voordelen is de demping van loopgeluid. Ideaal in appartementen of woningen waarin intensief wordt geleefd. Daarnaast gaat een PVC vloer lang mee en is deze relatief slijtvast.

Het is prima mogelijk om PVC toe te passen in uw badkamer of keuken, deze vloer is namelijjk waterbestendig. Ook de combinatie met vloerverwarming wordt vaak gemaakt. Doordat de vloer zo dun en soepel is wordt de warmte goed doorgelaten. Zo goed dat andere warmtebronnen bijna onnodig worden. 

Bij onze klanten:

 

Merken

Ambiant, Belakos, Gerflor, Mflor, Novilon, Therdex

 

              Den Heijer Woningstoffering - Edisonstraat 17 - 2723 RS Zoetermeer - Telefoon: (079) 3319316 - E-mail info@denheijerwoningstoffering.nl


Adviesgesprek showroom

Plan uw afspraak!

Voorkom wachten

Kies uw datum Kies uw tijd
Onze service
Onze winkels