Rolgordijnen

De beste rolgordijnen bij Den Heijer in Zoetermeer

Den Heijer Woningstoffering in Zoetermeer levert rolgordijnen van topkwaliteit, die geschikt zijn voor iedere kamer en elke situatie. Wat u smaak of stijl ook is, er is altijd een passend rolgordijn voor te vinden. In onze winkel in Zoetermeer bieden wij u de ruimste keuze rolgordijnen in hoogwaardige stoffen, vele kleuren en prachtige texturen. Daarnaast beschikken wij over allerlei opties om uw gordijn geheel naar uw eigen wens samen te stellen. U kunt hierbij onder andere kiezen tussen een kettingbediening of een elektrische bediening. In Zoetermeer vindt u rolgordijnen van de volgende topmerken: Multisol, Luxaflex, Sunway, Wood & Washi, Erfal, Velux en ABZ. Kom nu naar Den Heijer Woningstoffering voor uitgebreid advies over rolgordijnen én perfecte service.

Luxaflex rolgordijn roze

Rolgordijnen Multisol

Voor ieder interieur is er een passend Multisol rolgordijn te vinden. De combinatiemogelijkheden zijn oneindig, u kunt eindeloos variëren met kleuren, stofkwaliteiten, transparanties, dessins en stijlen. Al deze rolgordijnen kunnen worden toegepast in zowel trendy, moderne, landelijke en klassieke interieurs. Wat uw woonstijl ook is, een rolgordijn kan altijd.

Rolgordijnen Sunway

De collectie rolgordijnen van Sunway is zeer breed. U heeft een enorme keuze uit verschillende stoffen, kleuren, dessins, structuren en bedieningsopties. Zo kiest u bijvoorbeeld voor een transparant rolgordijn in uw woonkamer, en een verduisteringsstof voor het rolgordijn in uw slaapkamer. Naast het standaard rolgordijn leveren wij ook Sunway rolgordijnen voor dakramen, voor draai-kiepramen en combi rolgordijnen. 

Rolgordijnen Erfal

Een rolgordijn van Erfal is een klassieker. Deze zonwering is geperfectioneerd door vele technische ontwikkelingen. Het is goed mogelijk om uw persoonlijke stijl te onderstrepen doordat u de keuze heeft uit vele stofkwaliteiten, kleuren en motieven. Erfal rolgordijnen zijn budgetvriendelijk en van hoge kwaliteit. 


Lees meer over de producten van Luxaflex


Rolgordijn transparant rolgordijn verduisterend

Rolgordijn Wood & Washi

De rolgordijnen van Wood & Washi zijn moderne rolgordijnen met een elegante look. Deze gordijnen zorgen voor een aangename sfeer doordat het zonlicht gefilterd worden door de transparant geweven papieren. Wood & Washi rolgordijnen zijn verkrijgbaar in wit, lichtgrijs, bruin en in origineel-washi. De baleinen, die zorgen voor de decoratieve paneelverdeling, zijn leverbaar in alumium, chroom, rvs-look, zwart en brons. Voor ramen van ongelijke hoogte worden de rolgordijnen zo gemaakt dat de baleinen op gelijke hoogte lopen. 

Rolgordijnen Velux

Een Velux rolgordijn is budgetvriendelijk, gemakkelijk te monteren en heeft een uniek design zonder zichtbare koorden. Daarnaast is dit gordijn verkrijgbaar in vijtien schitterende kleuren en motieven. Ook voor de bedieningsopties vindt u bij Den Heijer voldoende keuze: elektrische bediening, handmatige bediening en bediening op zonne-energie, het is allemaal mogelijk! Velux rolgordijnen worden gemaakt van katoen, linnen of polyester. De casette en zijgeleiding zijn van alumium. Op uw Velux rolgordijn ontvangt u drie jaar schriftelijke fabrieksgarantie.

Rolgordijnen Luxaflex

De mogelijkheden met Luxaflex rolgordijnen zijn eindeloos! Zo heeft u keuze uit talloze bedieningsopties, stoffen en kleuren. De op maat gemaakte rolgordijnen van Luxaflex zijn stijlvol en tegelijkertijd functioneel. Wanneer u veel privacy in uw kamer wilt kiest u voor een dim-out stof. Heeft u liever wat meer licht, dan zijn er transparante stoffen. Luxaflex rolgordijnen zijn verkrijgbaar in alle gewenste kleuren. Wat betreft bedieningsopties zijn er vele mogelijkheden. Denk aan een koordbediening, maar bij ons vindt u ook verschillende koordloze systemen waaronder het nieuwste systeem: Powerview Motorisation.

 

Rolgordijnen Rolgordijnen

Merken

ABZ raamdecoratie - Erfal - Luxaflex - Multisol - Sunway - Wood & Washi
 

ABZWood & Washi

LuxaflexErfal SunwayMultisol  

              Den Heijer Woningstoffering - Edisonstraat 17 - 2723 RS Zoetermeer - Telefoon: (079) 3319316 - E-mail info@denheijerwoningstoffering.nl


Adviesgesprek showroom

Plan uw afspraak!

Voorkom wachten

Kies uw datum Kies uw tijd
Onze service
Onze winkels