Schoondroogloopmatten Zoetermeer

Om uw mooie vloer schoon te houden koopt u een entreemat. In onze winkel in Zoetermeer leveren wij matten van Forbo Coral en Ambiant. Een mat is beschikbaar in veel verschillende kleuren en soorten, zodat er voor iedere vloer een matchende mat bestaat. Kom langs bij Den Heijer Woningstoffering om het assortiment schoondroogloopmatten te bekijken en gratis advies te krijgen van onze adviseurs.

Coral schoondroogloopmatten

Coral entreematten

Het aanbod entreematten in Zoetermeer

In onze showroom in Zoetermeer vindt u schoondroogloopmatten van Forbo Coral. Voor iedere wens en elke woonsituatie is er de perfecte entreemat. Zo zijn er matten die veel vocht absorberen, duurzame matten, herkenbare matten en matten met een opvallend design of in een opvallende kleur. Welke entreemat u ook uitkiest, de Forbo schoondroogloopmatten zijn van uitstekende kwaliteit! Onafhankelijke tests hebben bewezen dat de Coral mat het meeste vuil en vocht stopt, zodat vloeren minder vies worden. Ook is iedere Forbo Coral mat antislip en brandveilig. 

Daarnaast zijn ook de matten van Ambiant bij ons verkrijgbaar. Het assortiment entreematten van Ambiant bestaat uit acht verschillende collecties. Alle matten zijn verkrijgbaar in verschillende groottes en kleuren. Er zijn speciale matten verkrijgbaar voor woonsituaties waarin intensief wordt geleefd, maar ook voor standaard woonsituaties bieden wij perfecte schoondroogloopmatten. Welke mat is geschikt voor uw situatie? Dat hoort u van onze adviseurs in Zoetermeer.

Advies over schoondroogloopmatten in Zoetermeer

Voor het beste, persoonlijke advies over entreematten komt u naar Den Heijer Woningstoffering in Zoetermeer. Onze vriendelijke medewerkers staan voor u klaar om u gratis en geheel vrijblijvend te adviseren. Al dit advies is gebaseerd op uw persoonlijke situatie en wensen. Om zo goed mogelijk geholpen te worden raden wij u aan om online alvast een afspraak te maken. Zo bent u ervan verzekerd dat één van onze adviseurs helemaal tot uw beschikking staat op het gewenste tijdstip en hoeft u niet te wachten. U bent van harte welkom in Zoetermeer!

forbo coral matten

Forbo schoondroogloopmatten
   

Ambiant

Forbo coral    

 

 

 

 


Adviesgesprek showroom

Plan uw afspraak!

Voorkom wachten

Kies uw datum Kies uw tijd
Onze service
Onze winkels