Screens Zoetermeer

Effectieve zonwering met screens in Zoetermeer

Met screens filtert u het zonlicht effectief. Deze vlakhangende zonwering is de oplossing tegen hinderlijke zonnewarmte. Functioneel, omdat het zonweringsdoek verticaal langs de ramen zakt. Screens zijn prima toepasbaar in situaties waar bijvoorbeeld geen mogelijkheid is voor een uitvalscherm, of bij frequente afwezigheid. Evenals bij andere zonweringen bieden wij in Zoetermeer ook voor screens doordachte toepassingen, waaronder de Zip screen. Deze Zip screen glijdt vast in een geleiding waardoor je minder kans hebt op opwaaien door de wind.
 
Den Heijer Woningstoffering in Zoetermeer heeft verschillende soorten en maten screens. De windvaste screens, die ook voor ramen zijn die schuin in de gevel staan. Maar ook de micro screen die op iedere positie windvast is. Wij nodigen u uit voor een vrijblijvend adviesgesprek in onze showroom in Zoetermeer.
 

Screens

 

screens

screens

 

 

 
 

Den Heijer Woningstoffering - Edisonstraat 17 - 2723 RS Zoetermeer - Telefoon: (079) 3319316 - Fax: (079) 3437986 - info@denheijerwoningstoffering.nl


Adviesgesprek showroom

Plan uw afspraak!

Voorkom wachten

Kies uw datum Kies uw tijd
Onze service
Onze winkels