Tapijt Zoetermeer

Bezoek onze vloerenshowroom in Zoetermeer!

De vloer speelt een onnoemelijk grote rol bij de inrichting van uw woning. Doordat de vloer zo in het oog springt dient deze echt de volle aandacht te krijgen. Goed advies en vakkennis spelen hierin een belangrijke rol. Wanneer u een bezoek brengt aan onze showroom in Zoetermeer zult u ervaren dat wij er, samen met u, alles aan doen om tot een prachtig eindresultaat te komen.

Een kort overzicht van de hulp die onze adviseurs u bieden tijdens een vrijblijvende afspraak;

  • Persoonlijk advies op maat
  • Uitgebreide service
  • Excellente vakkennis
  • Gratis tapijtstalen opvraagbaar
  • Scherpe offertes
Tapijt Interfloor Tapijt Bonaparte

Waarom uw tapijt uitzoeken bij onze tapijtshowroom in Zoetermeer?

Vloeren dienen te worden gekozen met uitermate veel zorgvuldigheid, nauwkeurigheid en vakkennis. Zij bepalen namelijk de algehele uitstraling van het interieur en worden daarnaast dagelijks gebruikt. In onze tapijtwinkel wordt er daarom rekening gehouden met al uw persoonlijke wensen, zodat wij u kunnen helpen bij het uitzoeken van de juiste tapijtsoort.

Om deze persoonlijke hulp nog beter te kunnen bewerkstelligen, wordt u geadviseerd om vrijblijvend online een afspraak te plannen met één van onze adviseurs in onze tapijtwinkel in Zoetermeer. Wij hebben dan uitgebreid de aandacht voor u en kunnen u zo perfect helpen met een persoonlijk advies op maat.

Maak kennis met de voordelen van tapijt

Tapijt beschikt over een groot aantal voordelen, waarvan velen nog niet op de hoogte zijn. Hier kunt u alvast een overzicht vinden met de belangrijkste voordelen van tapijt uit Zoetermeer. Uiteraard kunt u in de showroom meer opheldering vragen.

  • Tapijt zorgt voor een gezonder klimaat in huis: het tapijt vangt 50% van de lichte stofdeeltjes op, waardoor de luchtkwaliteit binnenshuis aanzienlijk toeneemt.
  • Tapijt heeft een isolerend effect, waarbij geldt dat tapijt met hogere polen beter isoleren. Dit zal te zien zijn in jaarlijkse lagere energiekosten.
  • Tapijt is geluiddempend en brengt een betere akoestiek teweeg.
  • Tapijt is creatief te combineren met vele andere materialen en kleuren!
Tapijt Parade Tapijt Parade

Verschillende soorten tapijt

Bij ons aanbod van vloeren heeft u de keuze uit een groot scala tapijtsoorten van de allerbeste merken, waaronder Belakos, Desso, Interfloor, Ambiant en Tretford. Om u een idee te geven van alle verschillende soorten tapijt, wordt hieronder iedere soort omschreven.

Bouclé tapijt is een bijzondere tapijtsoort, waarbij u iedere dag weer een gratis voetmassage krijgt. Dit tapijt is gevormd door in elkaar gedraaide lussen, waardoor u wel op moet passen met dieren. Zij kunnen namelijk met hun nagels in dit tapijt blijven hangen. Voor advies kunt u altijd terecht bij onze tapijtadviseur! Ook getuft tapijt bevat hetzelfde lussenpatroon, maar is op een andere manier vervaardigd. Indien deze lussen zijn doorgesneden, kunt u spreken van velours tapijt. Beide soorten zijn vertegenwoordigd in ons assortiment van tapijt uit Zoetermeer.

Bij de overige tapijtsoorten is niet gebruik gemaakt van lussen. Zo zijn bij frisé tapijt de polen doorgesneden. In combinatie met het gedraaide tapijtgaren en het duidelijke onderscheid tussen de polen, maakt dat er een levendige structuur ontstaat. De nog speelsere variant hierop wordt vertolkt door shag tapijt, waarbij lange polen met een lage pooldichtheid zorgen voor een warrige, speelse uitstraling. Bij deze tapijtsoort is het gebruikelijk dat enkele polen omvallen. Kom voor het bekijken van deze prachtige effecten van tapijt naar Zoetermeer!

Saxony tapijt is de meest elegante versie, waarbij er gebruik gemaakt is van gedraaide garens. De structuur zorgt voor een zacht gevoel en laat uw voetafdruk duidelijk zichtbaar zijn. Vlakweef tapijt daarentegen is de meest ‘harde’ tapijtsoort zonder speelse of elegante uitstraling.

Met zoveel verschillende tapijtsoorten, is het wellicht lastig om een goed onderscheid te kunnen maken. Aangezien wij het erg belangrijk vinden dat u advies voor woningstoffering op maat krijgt, kunt u uiteraard een gratis tapijtstaal bij onze tapijtwinkel in Zoetermeer bestellen. 

Ook is het mogelijk om de tapijt online te bestellen. Bezoek hiervoor de website van Vloerbeleving en bekijk het volledige assortiment online.

Tapijt
bonaparte.jpg Desso.jpg Logo Parade.jpgAmbiant

              Den Heijer Woningstoffering - Edisonstraat 17 - 2723 RS Zoetermeer - Telefoon: (079) 3319316 - E-mail info@denheijerwoningstoffering.nl


Adviesgesprek showroom

Plan uw afspraak!

Voorkom wachten

Kies uw datum Kies uw tijd
Onze service
Onze winkels