Vouwgordijnen Zoetermeer

Niets brengt zoveel sfeer in uw interieur als een mooi vouwgordijn, goed gemaakt van een mooie stof.

Sfeervolle vouwgordijnen bij Den Heijer Woningstoffering

Een vouwgordijn brengt sfeer in huis. Den Heijer Woningstoffering in Zoetermeer beseft dat. Wij beschikken over een collectie vouwgordijnen waarmee de mogelijkheden eindeloos zijn. Zo is er voor ieder interieur een prachtig vouwgordijn te vinden. 

Vouwgordijn Vadain

Foto: Vadain

Kobe

De collectie vouwgordijnen van Kobé bestaat uit ruim duizend verschillende kleuren. Al deze stoffen en kleuren voldoen aan de hoge eisen wat betreft de stabiliteit van de stofstructuur en de lichtechtheid. Daarnaast zijn er meerdere mogelijkheden om uw vouwgordijnen te personaliseren.

Vadain 

Vadain is de marktleider op het gebied van op maat gemaakte vouwgordijnen. Ieder voor- en najaar brengt Vadain een nieuwe collectie uit met eigentijdse, veelzijdige stoffen voor uw vouwgordijn. Daarnaast is er de Vadain Else stoffen collectie, die meer tijdloos is. Kom langs in Zoetermeer om het aanbod te bekijken.

 

JASNO

JASNO vouwgordijnen (ook wel folds genoemd) zijn uniek door hun strakke vormgeving, maar ook doordat het textiel gemaakt is van geweven papier. In plaats van baleinen worden er houten latten gebruikt. Deze geven de folds een strakke uitstraling. Ook de afwerking is met oog voor detail, zoals we dat van JASNO gewend zijn.

Luxaflex

De op maat gemaakte vouwgordijnen van Luxaflex zijn ook te vinden bij Den Heijer Woningstoffering te Zoetermeer. Deze vouwgordijnen kunt u samen stellen zoals u dat wilt. Hierbij kiest u uit exclusieve stoffen, schitterende kleuren, gedurfde ontwerpen en praktische bedieningsopties.

JASNO folds

Foto: JASNO

Eijffinger

Ook de vouwgordijnen van het bekende merk Eijffinger zijn bij onsverkrijgbaar. Door het ruime aanbod is er voor ieder wat wils. Zoekt u vouwgordijnen in een specifieke woonstijl of bent u op zoek naar een speciale kleur?  Doordat wij beschikken over een enorme collectie vouwgordijnen vindt u bij ons precies wat u zoekt!

Sunway

Sunway biedt decoratieve vouwgordijnen die sfeer toevoegen aan uw woning. De unieke stoffen zijn van een hoogwaardige kwaliteit en zijn kleurrijk. In de collectie vindt u transparante stoffen maar ook lichtdichte stoffen en gevoerde (verduisterende) stoffen. Zo kunt u zelf kiezen wat past bij uw situatie en toepassing.

Jab

De modieuze vouwgordijnen van Jab Anstoetz zijn verkrijgbaar in verschillende stijlen. Voor ieder interieur is er een prachtige raambekleding verkrijgbaar. Jab streeft naar perfectie in de kwaliteit, productie en het materiaal en dat is duidelijk te zien. Met ruim twintigduizend kleuren is de collectie van Jab zeker uitgebreid te noemen.

Chivasso

De luxe gordijnstoffen van Chivasso zijn uniek door de tegenstelling die samengevoegd worden in de ontwerpen. Bijvoorbeeld klassiek en trendy in één vouwgordijn. Deze vouwgordijnen, van hoge kwaliteit, maken uw woning tot een thuis. De stoffen zijn eigentijds en toch tijdloos, ze gaan dus lang mee.

Vouwgordijnen

Foto: Vadain

Vouwgordijnen Vadain blog

Foto: Vadain

Uitstekende service in Zoetermeer

Den Heijer Woningstoffering staat in de omgeving van Zoetermeer bekend om de uitstekende service die wij bieden. Naast het uitgebreide assortiment en de ruime keuzemogelijkheden, vindt u in onze winkel vriendelijk personeel dat klaar staat om u te helpen.

Het is ons doel om een verbluffend eindresultaat te creëren dat voldoet aan uw verwachtingen en wensen. Dat doen wij door goed te kijken naar uw persoonlijke woonsituatie, wensen en budget. Door dit te combineren met onze vakkennis onstaat er een een prachtig resultaat.

Wilt u verzekerd zijn van de beste hulp? Plan dan online alvast een vrijblijvende adviesafspraak met één van onze adviseurs. Zo staat er gegarandeerd iemand geheel tot uw beschikking en voorkomt u onnodig wachten in onze winkel. Uiteraard bent u ook zonder afspraak van harte welkom in Zoetermeer!

Vouwgordijnen Vadain

Foto: Vadain

Merken

Carlucci - Chivasso - Egger - Eijffinger - Gardisette - Jab Anstoetz - JASNO - Kobé - Luxaflex - Sunway - Vadain

 

Vouwgordijnen JASNO

Foto: JASNO

Vouwgordijnen Vadain Bamboo

Foto: Vadain

JASNO folds

Foto: JASNO

 
 
 

              Den Heijer Woningstoffering - Edisonstraat 17 - 2723 RS Zoetermeer - Telefoon: (079) 3319316 - E-mail info@denheijerwoningstoffering.nl


Adviesgesprek showroom

Plan uw afspraak!

Voorkom wachten

Kies uw datum Kies uw tijd
Onze service
Onze winkels