Zonneschermen Zoetermeer

Zonneschermen van Husol bij den Heijer in Zoetermeer

Den Heijer Woningstoffering in Zoetermeer biedt u een ruim assortiment zonneschermen aan van Husol. Bij ons in Zoetermeer zijn zowel knikarmschermen als uitvalschermen verkrijgbaar.

De knikarmen hebben een uitval tot wel 4 meter, afhandelijk van de breedte en keuze van een scherm. De cassettes zijn in diverse RAL kleuren leverbaar, u kunt de kleur geheel aanpassen aan de uitstraling van uw huis. Het doek is verkrijgbaar in vele kleuren, motieven en dessins. De meeste knikarmschermen die Den Heijer Woningstoffering in Zoetermeer levert, zijn voorzien van een motor met eventueel een afstandsbediening. Zo wordt uw comfort nog meer vergroot.

Een uitvalscherm is het type zonwering dat uitermate goede bescherming biedt tegen zonlicht en hoge buitentemperaturen. In Zoetermeer heeft u de keuze uit verschillende modellen en types, waaronder cassetesystemen. Wanneer uw uitvalscherm in harmonie is met uw woning is het de finishing touch. Daarom bieden wij in Zoetermeer een vrijwel onbeperkte doekkeuze voor uitvalschermen. Zo wordt uw woning terecht een zonnig plaatje.

Bij Den Heijer Woningstoffering in Zoetermeer kunt u terecht voor vrijblijvend advies over de juiste zonneschermen. Daarnaast heeft u de mogelijkheid om uw zonnescherm door ons te laten plaatsen.
Knikarmscherm

knikarmscherm Luxaflex

Uitvalscherm

 

 

 

luxaflex

 

Den Heijer Woningstoffering - Edisonstraat 17 - 2723 RS Zoetermeer - Telefoon: (079) 3319316 - Fax: (079) 3437986 - info@denheijerwoningstoffering.nl


Adviesgesprek showroom

Plan uw afspraak!

Voorkom wachten

Kies uw datum Kies uw tijd
Onze service
Onze winkels