Pure & Original Verf Zoetermeer

Krijtverf en kalkverf van Pure and Original in Zoetermeer

Bij Den Heijer Woningstoffering in Zoetermeer vindt u krijtverf en kalkverf van het hoogstaande merk Pure & Original. De verven van Pure and Original worden gemaakt met respect voor de natuur. Alleen de allerbeste natuurlijke pigmenten en grondstoffen worden gebruikt.

Pure & Original verf wordt geproduceerd op authentieke wijze en gekleurd met 100% minerale pigmenten. De verfsoorten van Pure and Original hebben een schitterende kleur en een prachtige uitstraling. In Zoetermeer vindt u de kleurenfolder met handgeschilderde kleuren, zodat u een duidelijk beeld krijgt van de verf.


Bekijk de verschillende kleuren


De verschillen tussen krijtverf en kalkverf

Aangezien de meeste mensen onbekend zijn met de verschillen tussen krijtverf en kalkverf lichten wij die hier kort toe. Niet geheel verrassend is krijtverf voornamelijk opgebouwd uit krijt en kalkverf uit kalk. Kalk verdeelt zich, samen met de pigmenten, minder gelijk door de verf, waardoor deze kalkverf een wollig effect heeft. Deze ongelijkmatige kleurverdeling zorgt voor een prachtige en natuurlijke sfeer. Krijtverf is een meer egale en matte verfsoort en is daardoor beter geschikt voor strakkere inrichtingen.  Deze verschillen zijn heel duidelijk te zien in onze winkel in Zoetermeer.  

Kalkverf Kleuren pure & original 2016

Kalkverf

Kalkverf is een natuurproduct en kent vele voordelen: het is 100% mineraal, milieuvriendelijk, zeer ademend waardoor de muur niet wordt afgesloten, het voorkomt vochtproblemen, is onbrandbaar en schimmel- en moswerend en heeft daarnaast ook een unieke uitstraling die bijzonder mooi is.

Kalkverf van Pure & Original zorgt voor een prachtig mat, wolkerig effect. Dit komt doordat er kleurnuances in de verf zitten. Doordat kalkverf geheel minerale verf is, heeft het een eigen uitstraling, structuur, glans en kleurbeleving. Kom daarom naar Zoetermeer en bekijk de handgeschilderde kleurkaarten.

Krijtverf

In tegenstelling tot gebruikelijke verven geeft de krijtverf van Pure and Original een mat, fluweelachtig effect. Deze krijtverf op waterbasis is super mat, vol van kleur, milieuvriendelijk, licht afwasbaar en heeft een poederachtige uitstraling. Doordat er extra veel natuurlijke pigmenten gebruikt worden heeft Pure & Original krijtverf een diepe en intense kleur. Geef uw woning een exclusieve uitstraling met de krijtverf van Pure and Original.


Praktische informatie Pure & Original


Marrakech Walls

Met de Marrakech Walls verf van Pure & Original creëert u een prachtige, luxueuze sfeer. Deze verf geeft u muren een fluweelzachte betonlook. Ideaal, want Marrakech verf dekt in één laag en is met verschillende producten waterafstotend en afwasbaar te maken.

Pure & Original verf kopen in Zoetermeer

Op afspraak is het mogelijk om Pure & Original verf te kopen bij Den Heijer Woningstoffering aan de Edisonstraat. Momenteel kunt u Pure & Original verf nog niet vinden in onze winkel aan de Edisonstraat. Om deze bijzondere verf te kopen komt u naar onze andere winkel Maison Woningstoffering in het woonhart in Zoetermeer. Hier vindt u een ruime collectie van dit unieke verfmerk. Daarnaast leveren wij ook hier de perfecte service. Onze vriendelijke adviseurs staan voor u klaar om u zo goed mogelijk te helpen. Zij zullen u adviseren en alles vertellen wat u wilt weten over de verf van Pure & Original. 

Marrakech Walls Marrakech Walls
    Pure & Original    

 


Adviesgesprek showroom

Plan uw afspraak!

Voorkom wachten

Kies uw datum Kies uw tijd
Onze service
Onze winkels