Rolluiken Zoetermeer

Isolerende rolluiken van Husol in Zoetermeer

Fel zonlicht, hitte, kou, ongenodigde gasten... Deze dingen houdt u liever buiten uw woning!

In Zoetermeer bieden wij rolluiken van Husol waar u op kunt vertrouwen. Deze rolluiken sluiten uw deuren en ramen hermetisch af, wanneer u dat wenst. Op deze manier heeft u geen last van fel zonlicht en extreme hitte of kou. De luchtlaag tussen het rolluik en uw raam werkt namelijk als een perfecte isolatie. U bespaart dus energie. Ook wanneer u niet thuis bent of ligt te slapen geven de rolluiken van Husol u een veilig gevoel. Doordat het aluminium van deze buitenzonwering zo sterk is, wordt het vrijwel onmogelijk voor inbrekers om binnen te dringen in uw woning.

De rolluiken die u kunt vinden in onze showroom te Zoetermeer hebben verschillende mogelijkheden wat betreft kleuren en systemen. De aluminium buitenkant van uw rolluik krijgt een poedercoating in de kleur die u wenst. Niet alleen de casette, maar ook de lamellen worden voorzien van een kleurtje zodat uw woning zelfs stijlvol oogt met dichte rolluiken. Husol biedt naast rolluiken voor bestaande huizen ook het inbouwrolluik: speciaal voor uw nieuwbouw woning.

Bent u benieuwd geworden naar ons assortiment en de mogelijkheden die wij voor u hebben? Kom dan langs bij Den Heijer Woningstoffering in Zoetermeer. In onze showroom kunt u terecht om onze collectie zonwering te bewonderen, maar ook voor gratis advies bent u bij Den Heijer aan het juiste adres. Onze vriendelijke medewerkers helpen u met veel plezier en informeren u uitgebreid over alle mogelijkheden met betrekking tot rolluiken. Wij zien uit naar uw komst in Zoetermeer!

   

Rolluik

   
 

husol

 

 
 
 

Den Heijer Woningstoffering - Edisonstraat 17 - 2723 RS Zoetermeer - Telefoon: (079) 3319316 - Fax: (079) 3437986 - info@denheijerwoningstoffering.nl


Adviesgesprek showroom

Plan uw afspraak!

Voorkom wachten

Kies uw datum Kies uw tijd
Onze service
Onze winkels