Traplopers Zoetermeer

Voor u gemaakte traplopers in Zoetermeer

Voor op maat gemaakte traplopers in Zoetermeer en omgeving bent u bij Den Heijer Woningstoffering aan het juiste adres. Wij leveren traplopers van geweven tapijt en traplopers die uit kamerbreed tapijt worden gesneden. Alleen de allerbeste merken zijn bij ons verkrijgbaar, denk aan Louis de Poortere, Jab, Brink & Campman en Cunera. Om de mogelijkheden te bekijken komt u naar onze winkel in Zoetermeer, waar u ook gratis advies kunt ontvangen over traplopers. Onze vriendelijke medewerkers zullen er alles aan doen om u te helpen, zodat u de juiste keuze kunt maken.

Traploper Louis de Poortere

Traplopers van geweven tapijt

In onze showroom in Zoetermeer heeft u de keuze uit een divers assortiment traplopers. Deze traplopers van geweven kwaliteit worden op maat van uw trap gemaakt. Wij werken samen met de hoogstaande fabrikanten Louis de Poortere, Brink & Campman, Cunera en Jab.

Cunera traplopers

Wanneer u een traploper van het hoogstaande merk Cunera koopt, weet u dat u een kwalitatief goed product koopt. Deze traplopers zijn verkrijgbaar met veel verschillende moderne, traditionele en klassieke designs. Cunera traplopers worden gemaakt van sisal, wol, cocos of een combinatie hiervan.

Traplopers Louis de Poortere

Louis de Poortere traplopers worden gemaakt van 80% wol en 20% nylon en hebben een uitstekende kwaliteit. Deze unieke, elegante en tijdloze traplopers zijn beschikbaar in verschillende maten en kleuren en gaan lang mee. Het merk Louis de Poortere werkt met series. Zo hebben wij bijvoorbeeld traplopers uit de serie San Lorenzo, die op een authentieke manier zijn geweven. Ook de Stripes serie en de Plain traplopers zijn bij ons verkrijgbaar. Bekijk het hele assortiment hier.

Traplopers van kamerbreed tapijt

Naast de traplopers van geweven tapijt bieden wij ook de optie om uw traploper te laten maken van een kamerbreed tapijt. Uw traploper wordt gesneden uit een tapijt van een hoogstaand merk. Wij leveren merken als Desso, Cunera, Parade, Jab, Belakos, Jabo, Interfloor, Nouwens & Bogaers en Van Besouw. Wanneer u gebruikt maakt van deze mogelijkheid, houdt er dan rekening mee dat afwerking van uw traploper een vereiste is voor een mooi eindresultaat.

plain

Afwerking van uw traploper

Den Heijer Woningstoffering in Zoetermeer biedt ook de mogelijkheid om uw traploper af te laten werken. Wanneer u een traploper van kamerbreed tapijt heeft is dit noodzakelijk, traplopers van geweven tapijt kunnen ook zonder deze afwerking. Wij werken uw traploper af in dezelfde kleur, een bijpassende kleur of juist in een contrasterende kleur.

Er wordt gewerkt met twee verschillende technieken: banderen en festonneren. Bij banderen wordt, zoals de naam al verklapt, een band om uw traploper gezet. Bij deze manier van afwerken heeft u oneindig veel mogelijkheden. U bepaald de kleur, de breedte en het materiaal van de band en daarnaast kunt u kiezen voor onzichtbare – of juist zichtbare stiksels aan de voorzijde. Festonneren is een techniek waarbij met sterk garen een rand om uw traploper wordt geborduurd. Deze rand wordt geborduurd in een festonsteek. Doordat wij over een grote collectie garen beschikken is elke gewenste kleur mogelijk.

Persoonlijk advies over traplopers in Zoetermeer

Voor een passend, gratis adviesgesprek bent u van harte welkom in onze winkel in Zoetermeer. Onze adviseurs streven naar perfectie in het eindresultaat, en dat kunt u merken. Door de uitstekende vakkennis te combineren met uw persoonlijke wensen wordt dit perfecte resultaat bereikt. Natuurlijk wilt u niet voor niets naar Zoetermeer komen, daarom bieden wij de mogelijkheid om online een afspraak te plannen. Zo bent u ervan verzekerd dat er één van onze medewerkers klaar staat om u zo goed mogelijk te helpen. Geen onnodige wachttijden meer in de winkel en het beste advies over traplopers. Uiteraard is deze afspraak geheel vrijblijvend en gratis. Kom snel langs in de showroom in Zoetermeer!


move

 

Bij onze klanten:


 

Adviesgesprek showroom

Plan uw afspraak!

Voorkom wachten

Kies uw datum Kies uw tijd
Onze service
Onze winkels