Buitenzonwering Zoetermeer

Naast binnenzonwering biedt Den Heijer Woningstoffering in Zoetermeer ook buitenzonwering aan. Het assortiment buitenzonwering in Zoetermeer is erg groot, waardoor uw keuzemogelijkheden enorm zijn. 

Zonneschermen 

Wij beschikken in Zoetermeer over een ruime collectie zonneschermen van het hoogstaande merk Husol. In onze showroom vindt u knikarmschermen en uitvalschermen. Bij ons is het ook mogelijk om uw zonnescherm te laten plaatsen door een van onze experts. 

Markiezen

Voor markiezen in alle kleuren, maten en dessins komt u naar Den Heijer Woningstoffering in Zoetermeer. In onze showroom kunt u terecht voor gratis en geheel vrijblijvend advies over onze markiezen.

Rolluiken

Den Heijer Woningstoffering levert de rolluiken van Husol. Wij heten u van harte welkom in Zoetermeer voor een adviesgesprek.

Screens

Door middel van screens wordt het zonlicht effectief gefilterd. In onze winkel in Zoetermeer bieden wij verschillende soorten screens waaronder windvaste screens, micro screens en veranda screens.

Zonnescherm

Markiezen rolluiken screens
Zonneschermen Markiezen Rolluiken Screens

Twijfelt u welke buitenzonwering het meest geschikt is voor uw situatie? Onze adviseurs kunnen u in Zoetermeer alles vertellen over de mogelijkheden met onze buitenzonwering. Kom naar Zoetermeer om het buitenzonwering assortiment te bewonderen en leer alles over zonneschermen, markiezen, rolluiken en screens.

Luxaflex Husol

 


Adviesgesprek showroom

Plan uw afspraak!

Voorkom wachten

Kies uw datum Kies uw tijd
Onze service
Onze winkels