Gordijnen & vitrage

Maak van uw woning een warm, sfeervol thuis door er gordijnen of vitrage op te hangen.

Gordijn Kobé

Foto: Kobé

Vadain 

Elk voor- en najaar brengt Vadain een nieuwe collectie gordijnstoffen uit, geïnspireerd op de laatste trends. De stoffen zijn vernieuwend en passen in verschillende woonstijlen. Daarnaast is er de Vadain Else collectie, die tijdloos en toch eigentijds is. Vadain heeft zijn eigen ateliers, waar prachtige gordijnen gemaakt worden van de stoffen. Ook voor een vouwgordijn in dezelfde stof zit u hier goed. Veelzijdig, stijlvol en met oog voor detail: dat is het Vadain assortiment in het kort omschreven.

Prachtige linnenkwaliteiten, opengewerkte inbetween stoffen, overgordijnen met een mooie structuur, u vindt het allemaal in het ruime aanbod. 

Kobé

De stijlvolle gordijnstoffen uit de Kobé collectie hebben een luxe uitstraling. 

Inbetween gordijn Vadain

Foto: Vadain

Eijffinger

Hip

Jab Anstoetz

Stijlvol

Gordijn Vadain

Foto: Vadain

Vadain gordijn

Foto: Vadain

Vadain gordijn

Foto: Vadain

 

 Confectie mogelijkheden

Uw gordijn wordt op maat gemaakt voor uw interieur. Dit houdt niet alleen in dat het perfect past qua maatvoering, maar ook dat er eindeloos veel mogelijkheden zijn wat betreft de afwerking. Zo kunt u kiezen uit een plooigordijn, een wavegordijn of een ringgordijn, voor montage aan een rails, roede of railroede. Daarnaast is het mogelijk om twee kleuren van dezelfde (of een andere) stof te combineren in één gordijn. Iedere baan in een andere kleur, halverwege het gordijn een horizontaal blok van een andere stof, een gekleurde bies langs de zijkant, het is allemaal mogelijk! Kiest u ervoor om het gordijn de eye-catcher van uw interieur te laten zijn of is het juist een mooie aanvulling? Bepaal het nu zelf!

Vadain gordijn

Foto: Vadain

Bij onze klanten:

 

 

 


Adviesgesprek showroom

Plan uw afspraak!

Voorkom wachten

Kies uw datum Kies uw tijd
Onze service
Onze winkels