Karpetten Zoetermeer

Prachtige karpetten en vloerkleden van topmerken!

Bent u op zoek naar een nieuw karpet of vloerkleed? Bij Den Heijer Woningstoffering in Zoetermeer bent u aan het juiste adres. Wij beschikken over een grote collectie vloerkleden in verschillende stijlen en van verschillende materialen. Zo vindt u bij ons vloerkleden van natuurllijke garens, maar ook van moderne, glanzende of juist zachte materialen. Veel van onze karpetten worden op maat gemaakt. Ideaal wanneer u op zoek bent naar een vloerkleed met speciale afmetingen of gewoon naar een karpet dat precies past in uw interieur.

Vloerkleed Louis de Poortere - Fading World - Black Pepper

Louis de Poortere

Het Vlaamse merk Louis de Poortere staat bekend om zijn vernieuwende collecties, ontwerpen, materialen en zijn vernieuwingen op het technische gebied. Meer dan een eeuw van vaardigheid en vakmanschap zitten verweven in de karpetten van Louis de Poortere. 

De 'vintage' uitstraling hebben deze karpetten te danken aan de meerdere lagen met prachtige details. Een Louis de Poortere vloerkleed is leverbaar in 9 standaardmaten en te bestellen in iedere gewenste maat of vorm.

Brink & Campman

Een vloerkleed van Brink & Campman straalt kwaliteit en duurzaamheid uit. Al sinds 1897 produceert Brink en Campman hoogwaardige karpetten. Er worden voortdurend nieuwe collecties ontwikkeld die aansluiten bij de laatste trends op woongebied. 

In onze showroom vindt u een ruim aanbod karpetten van Brink & Campman. Welke woonstijl u ook heeft, een Brink en Campman karpet is een prachtige toevoeging in uw interieur.

Vloerkleed Louis de Poortere - BoBohemian - vodkaramber

Wat zijn de mogelijkheden?

Uiteraard bieden wij u ook op het gebied van vloerkleden een groot scala aan mogelijkheden. Een karpet in een standaard maat of een karpet dat voor u op maat wordt gemaakt, het kan allemaal. Kiest u een vloerkleed uit een van de standaard collecties of laat u er een maken uit tapijt? U kunt er voor kiezen om uw vloerkleed af te laten werken door er bijvoorbeeld een band langs te laten zetten. Bij sommige karpetten uit tapijt zal dit noodzakelijk zijn.

Ook wat de structuren betreft zijn er voldoende keuzemogelijkheden. Naast hoogpolige - en laagpolige karpetten vindt u in onze showroom ook vlakgeweven karpetten en vloerkleden met een bouclé structuur, ook wel lussenpool genoemd.

Heeft u last van keuzestress? Niet geheel ondenkbaar met zoveel opties en mogelijkheden. Cunera heeft hiervoor een perfecte oplossing: het 'metamorfose karpet'. Deze karpetten zijn aan twee kanten verschillend. Bent u klaar voor een andere look, dan draait u uw karpet om. Is deze oplossing niets voor u? Onze adviseurs kunnen u vrijblijvend adviseren bij het kiezen van uw vloerkleed.

Uw perfecte vloerkleed? Dat vindt u bij Den Heijer Woningstoffering!

Bekijk de Louis de Poortere karpetten alvast online.

vloerkleed hoogpolig Vloerkleed laagpolig vloerkleed vlakgeweven vloerkleed bouclé
hoogpolig laagpolig vlakgeweven bouclé

Merken

Ambiant - Bonaparte - Brink en Campman - Cunera - Desso - Louis de Poortere - Parade

 
 
 
 

              Den Heijer Woningstoffering - Edisonstraat 17 - 2723 RS Zoetermeer - Telefoon: (079) 3319316 - E-mail info@denheijerwoningstoffering.nl


Adviesgesprek showroom

Plan uw afspraak!

Voorkom wachten

Kies uw datum Kies uw tijd
Onze service
Onze winkels