Duo rolgordijnen

Facette Shades van Luxaflex in Zoetermeer

Facette Shades zijn de stijlvolle combinatie van de warmte van lamellen en de eenvoud van raambekleding die probleemloos omhoog en omlaag kan worden gebracht. Met behulp van de eindeloze ketting kunt u de ondoorschijnende en de doorschijnende delen van elkaar verschuiven, om de Facette gedeeltelijk of helemaal te sluiten. Zo kunt u op elk moment van de dag het perfecte evenwicht creëren tussen privacy en lichtinval. De Facette Shades zijn leverbaar in eigentijdse en uiteenlopende kleuren, waaronder de meest actuele trendy tinten. Zo kunt u inspelen op de hedendaagse trends, en uw raambekleding perfect laten harmoniëren met uw stijl en uw meubilair. Facette Shades zijn een ideale keuze voor vochtige ruimten als badkamers, doordat ze vochtbestendig zijn.

Facette Shades Luxaflex Facette Shades Luxaflex Facette Shades Luxaflex

De hoogste prioriteit van het merk Luxaflex, is de veiligheid van hun klanten. Daarom biedt Den Heijer Woningstoffering diverse kindveilige Luxaflex bedieningsmogelijkheden. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor het LiteRise systeem. Daarnaast hebben wij in Zoetermeer beschikking tot het allernieuwste systeem: PowerView Motorisation. Hiermee wordt het mogelijk om uw raambekleding automatisch te bedienen via uw smartphone of met een afstandsbediening. U kunt zelfs scenes aanmaken zodat de raambekleding volledig automatisch opent of sluit op een bepaalde tijd of gewenst moment. Dit systeem garandeert een ultiem gebruiksgemak en de kindveilig staat centraal. Ook wanneer er niemand aanwezig is in uw woning kunt u met uw smartphone de raambekleding automatisch openen of sluiten.


Meer informatie over de producten van Luxaflex.


Bij Den Heijer Woningstoffering te Zoetermeer kunt u terecht voor een uitgebreid, gratis en geheel vrijblijvend adviesgesprek. Onze adviseurs beschikken over een uitstekende vakkennis die, in combinatie met uw persoonlijke wensen, leidt tot een perfect eindresultaat. Maak direct online een afspraak en kom langs in de winkel!

Facette Shades Luxaflex

Twist rolgordijnen

De laatste jaren is het Twist rolgordijn (ook wel duorolgordijn genoemd) steeds bekender en geliefder geworden. Deze stijlvolle rolgordijnen doen het goed in haast ieder interieur. Het feit dat je privacy en tegelijkertijd lichtinval hebt, is een van de grootste voordelen van dit product.

Divers aanbod

Het lijkt simpel, een rolgordijn met transparante vlakken ertussen. Er zijn echter vele verschillende mogelijkheden in kleuren en stoffen. Klassiek of juist wat stoerder, het is er allemaal.

              Den Heijer Woningstoffering - Edisonstraat 17 - 2723 RS Zoetermeer - Telefoon: (079) 3319316 - E-mail info@denheijerwoningstoffering.nl


Adviesgesprek showroom

Plan uw afspraak!

Voorkom wachten

Kies uw datum Kies uw tijd
Onze service
Onze winkels